WTF Japan Seriously!? Entry sakit otak!

Hahahahaha! Aku nak pakai ayat Obefiend, iklan atau animasi Jepun memang buat aku nak tergelak dan jugak membuat kan aku nak tempah satu bilik kat Tanjung Rambutan.



Sekarang ni pon ada jugak terasa sengal-sengal kat otak aku bila try tengok sebahagian iklan-iklan dan animasi Jepun kat bawah ni.. JANGAN TENGOK KALAU TAK SANGGUP JOIN AKU MASUK SEKALI WAD GILA!

Klip pertama.. CHOCOBOLUU!!(Sebutan sebenar CHOCOBALL)

Klip kedua.. IF YOU FEEL WEIRD, CLAP YOUR MOHAWK(Aku rase seram sejuk lepas tengok..)

Klip ketiga.. Iklan ini khas untuk firma pembinaan & hartanah di Jepun(Buat wayar dalam kepala aku macam nak tercabut)

Last but not least, animasi pendek dari Takashi Taniguguchi - Mr Salaryman Man.. Jakiiiingg!

Dah, dah.. Cukup untuk episod sakit otak pasal iklan ngan animasi Jepun ni. Nanti blog ni pulak kena BANNED! Hahahaha! Aku dah tak warassss, aaargghhhh!

-Bersambung- aka -To be continue-

5 comments:

Fasya Abadie said...

komen video pertama : kuek kuek kuek chokobolluuuuu... kahkah! ape je iklan jual coklat gitu.. sakit mulut gelak... ok, tgk video kedua plak..................

Fasya Abadie said...

komen video kedua : wakakakakaakaakakakakkakakak!!! tu je mampu type. *speechless

Fasya Abadie said...

komen video ketiga : tak tercapai akalku nak komen...btw, ape kene mengena??? arghh!

Fasya Abadie said...

komen video keempat: poco poco.. kahkah!!! raplah btol video2 nie.. haha!

wanUSJ said...

Wow! Gigih betoi mengkomen2 di sini.
Dear.. Only one phrase for you. I love u so much lah! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh Belog!

Apesal! Apesal! Apesal!

Blogobo.. Blogobo.. Blogobo

Komuniti Blogger Pahang

Sensei-Itok-WanUSJ-Along Productions. Powered by Blogger.