Saya bukan orang tua walaupon...





Ini ialah wajah aku kalau betul2 dah tua nanti.. Tu pon kalu umur aku panjanglah.. Mudah-mudahan



My LOVELY ONE ni memang buat koi* GRRRRRRR!<Nabil dah elaborate apa itu GRR dalam Maharaja Lawak minggu lepas..>

*Koi - pengganti diri saya dalam logaht Pahang

GRRRRRRRR!!!!

Yelah-yelah aku mengaku aku suka tengok Buletin Utama, Berita RTM.. Dan semua cerita TV1 & TV2. Tapi takkan U nak chop I ni macam ORANG TUA? Tau lerr umur I nak masuk 30 lagi 2 tahun lagi..

Satu lagi semasa entry ini ditulis, aku memang tgh layan playlist lagu-lagu 60'an.. Tapi terpiker jugak aku, aku ni memang dah tua kott.. Tak mungkinnnn! Arghhhhh!

Tapi kurang-kurang kalau aku ni memang ORANG TUA, bior lah aku merasa title DATO ke, DATUK ke, TAN SRI ke.. Hahaha! Berangan ler pulok.

Moral of the story kebetulan aje masa U call I, I tertengok TV1, TV2 or Buletin Utama.. Percayalah diriku ini ahaks! Jangan pulak korang nak hipokrit pulak, korang dalam diam-diam ubi berisi pon dok menggedik dengan GF or BF jugak. Aku tau laa..

-Bersambung- aka -To be continue-

5 comments:

Fasya Abadie said...

yeye jek kompiden muke time tua camtu... dah mcm berbotox bagai... hakhak! tua btol... layan RTM pebarang... tgk Bang Bil layan Kim kardashian bagai. Kahkah!

wanUSJ said...

hmmm, sekali sekala tengok gak kim kardashian.. yang ngan boipren niger dia tu.. kehkeh!

Anonymous said...

J'aime vraiment votre article. J'ai essaye de trouver de nombreux en ligne et trouver le v?tre pour être la meilleure de toutes.

Mon francais n'est pas tres bon, je suis de l'Allemagne.

Mon blog:
credits personnels puis organisme de Rachat de Credit

wanUSJ said...

Terjemahan dari Anonymous...

I really like your article. I tried to find many online and find this to be the very best of all.

My french is not very good, I'm from Germany.

My Blog:
Personal Credit and agency Refinance

Anonymous said...

I еnjoy what you guys tеnd tο be uρ too.
This kind οf сlevеr work and reрoгting!

Keeр up thе fаntaѕtic worκs guyѕ I've included you guys to our blogroll.

Take a look at my web blog payday loans online
Here is my website :: Payday Loans Online

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh Belog!

Apesal! Apesal! Apesal!

Blogobo.. Blogobo.. Blogobo

Komuniti Blogger Pahang

Sensei-Itok-WanUSJ-Along Productions. Powered by Blogger.