One Piece 624 Spoiler also coming out! Sweet!

NEW UPDATES : BEGIN TO READ FULL  ENGLISH TRANSLATION HERE! 

Haha! Puas hati aku sebab penantian aku berhasil. Sekarang One Piece dengan spoiler 624 dah release beb!

Tak sabar aku nak tunggu full translation yang aku jangka awal pagi esok paling cepat waktu Malaysia.

Anyway, korang tengoklah dulu page pertama nya dulu. Ada gambar orang kanan si Roronoa Zorro pada suatu masa dulu..


P/S : FYI, dua-dua anime ni memang bukan favourite aku masa dulu.. Tapi sekarang aku mmg seorang PENGGILA ANIME/MANGA!



-Bersambung- aka -To be continue-

4 comments:

MiNisah said...

w0h0...x sangka 0rg da bEkerja cam wan pUn miNat animE~
lUv 1-piEce~!!!

wanUSJ said...

Minat pon last this 3 years before.. sebelum tu tau pasal dragon ball & pendekar laut aje.. kita geng la minisah hoho!

Fasya Abadie said...

tak habesh ngan one piece. cer two piece plak.. kehkeh :P

wanUSJ said...

two piece ek.. kehkeh! Tgh imagine ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh Belog!

Apesal! Apesal! Apesal!

Blogobo.. Blogobo.. Blogobo

Komuniti Blogger Pahang

Sensei-Itok-WanUSJ-Along Productions. Powered by Blogger.