Sempena Hari Jumaat Pertama Bulan Ramadhan Kali Ini


Kemuliaan Ramadhan :)

Pintu Syurga dibukakan... Ditutup pintu neraka... Dibelenggu syaitan yang durjana.. Dihentikan azab di pusara.. 1 ibadah digandakan 70 pahala :).. And lailatul qadar at end of ten days Ramadhan also many others.. What a nice bonus we got in this fasting month? Uncountable & syukran jazilan to you Allah :)



-Bersambung- -To Be Continue-

PrelaunchX dan cara mendaftar cara yang betul.. FREE 100usd


Sebelum ni main join je prelaunchx tanpa mengenali asal usul selepas diperkenalkan oleh sorang sahabat.
Bagi aku, ini offer yang baik sebab tidak  perlu mengeluarkan sebarang modal.
Tetapi hari ini bersamaan 19/7/2012 dapat income dari sign up bonuses sahaja menghampiri angka 600usd walaupun baru 4 hari aku join dengan modal FREE 100usd.
Inilah hasil dari referral link sahaja... Alhamdulillah :)


NEW UPDATES : TARIKH PRELAUNCHX TELAH DITUNDA BACA DI SINI




Ini ialah sebelum dan selepas aku bayar RM56++
BEFORE


AFTER
Status sudah bertukar UPGRADED!


At last, semua social circle telah pun UNLOCK!


Untuk mengetahui cara-cara nak unlock social circle ni, sila ke link berikut : UNLOCK SOCIAL CIRCLE DENGAN RM56.00++




Hari 9 - The Unlocked Day :)
Congratulation to myself.. Alhamdulillah



Sekarang sudah unlocked with so much potential.. phewww! Ginilah la ghoper social circle nye bila korang ada direct sponsor minimum 3 orang


Hari 1 & 2, aku tak sempat nak capture sebab masih tak percaya.. Semua ni melalui referal link di TWITTER & FACEBOOK aku aje.

Sesiapa nk join, tak kira korang ada pengalaman atau tak.. boleh klik sini : http://prelaunchx.com

Berikut adalah petikan balasan komen dengan sahabat yang perkenalkan aku dengan prelaunchx:
"prelaunchx ini akan dilancarkan pd 27/8 jadi kau dikehendaki mencari seberapa ramai mungkin org untk join..pendptan aku diperolehi hasil dripada kutipan seberapa potential partner kita dpt..cek akan diberikan pda 27/8 namun harus diingat akaun hendaklah aktif sebelum dan selepas prelaunchx dilancarkan."

Lepas tu aku tanya lagi.. "betul ke dieorg akan bagi cek tu nanti.. yela kan cam banyak pulak duit tu.. xkan nk bagi free2 pulak kan.." Dan ni jawapannya...
"Sebenarnya apabila sebuah sykt forex yg baru nak buka Firma, mereka akan buat spt PreLauch X dgn memberi Free account bernilai USD30 dan paling tinggi aku pernah tengok hingga mencecah USD500. Ini perkara biasa krn Firma Broker Forex antarabangsa, pelaburan mereka bukan macam sykt MLM atau sewaktu dgnnya. Pelaburan mereka Trillion Dollar utk memulakan satu2 firma broker termasuk pengiklanan dan free promotion commission.so kita ambil peluang ini dan ikut terma2 yg ditetapkan dan info2 mereka dr masa ke semasa utk menikmati bonus dan komisen yg ditawarkan kpd ahli yg berdaftar."


Ok, korang minat nak daftar?? Takde pengalaman forex pon takpe.. klik link tu untuk mula http://prelaunchx.com
Pastu ikut aje step bawah ni..
PART 1


Selesai part 1..
PART 2











Jadi selamat menggunakan refferel link anda sendiri utk promote kepada kawan2 ya...=)










Klik sini utk daftar.. http://prelaunchx.com
 

-Bersambung- To be continue-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh Belog!

Apesal! Apesal! Apesal!

Blogobo.. Blogobo.. Blogobo

Komuniti Blogger Pahang

Sensei-Itok-WanUSJ-Along Productions. Powered by Blogger.