PrelaunchX dan cara mendaftar cara yang betul.. FREE 100usd

Sebelum ni main join je prelaunchx tanpa mengenali asal usul selepas diperkenalkan oleh sorang sahabat.
Bagi aku, ini offer yang baik sebab tidak  perlu mengeluarkan sebarang modal.
Tetapi hari ini bersamaan 19/7/2012 dapat income dari sign up bonuses sahaja menghampiri angka 600usd walaupun baru 4 hari aku join dengan modal FREE 100usd.
Inilah hasil dari referral link sahaja... Alhamdulillah :)


NEW UPDATES : TARIKH PRELAUNCHX TELAH DITUNDA BACA DI SINI




Ini ialah sebelum dan selepas aku bayar RM56++
BEFORE


AFTER
Status sudah bertukar UPGRADED!


At last, semua social circle telah pun UNLOCK!


Untuk mengetahui cara-cara nak unlock social circle ni, sila ke link berikut : UNLOCK SOCIAL CIRCLE DENGAN RM56.00++




Hari 9 - The Unlocked Day :)
Congratulation to myself.. Alhamdulillah



Sekarang sudah unlocked with so much potential.. phewww! Ginilah la ghoper social circle nye bila korang ada direct sponsor minimum 3 orang


Hari 1 & 2, aku tak sempat nak capture sebab masih tak percaya.. Semua ni melalui referal link di TWITTER & FACEBOOK aku aje.

Sesiapa nk join, tak kira korang ada pengalaman atau tak.. boleh klik sini : http://prelaunchx.com

Berikut adalah petikan balasan komen dengan sahabat yang perkenalkan aku dengan prelaunchx:
"prelaunchx ini akan dilancarkan pd 27/8 jadi kau dikehendaki mencari seberapa ramai mungkin org untk join..pendptan aku diperolehi hasil dripada kutipan seberapa potential partner kita dpt..cek akan diberikan pda 27/8 namun harus diingat akaun hendaklah aktif sebelum dan selepas prelaunchx dilancarkan."

Lepas tu aku tanya lagi.. "betul ke dieorg akan bagi cek tu nanti.. yela kan cam banyak pulak duit tu.. xkan nk bagi free2 pulak kan.." Dan ni jawapannya...
"Sebenarnya apabila sebuah sykt forex yg baru nak buka Firma, mereka akan buat spt PreLauch X dgn memberi Free account bernilai USD30 dan paling tinggi aku pernah tengok hingga mencecah USD500. Ini perkara biasa krn Firma Broker Forex antarabangsa, pelaburan mereka bukan macam sykt MLM atau sewaktu dgnnya. Pelaburan mereka Trillion Dollar utk memulakan satu2 firma broker termasuk pengiklanan dan free promotion commission.so kita ambil peluang ini dan ikut terma2 yg ditetapkan dan info2 mereka dr masa ke semasa utk menikmati bonus dan komisen yg ditawarkan kpd ahli yg berdaftar."


Ok, korang minat nak daftar?? Takde pengalaman forex pon takpe.. klik link tu untuk mula http://prelaunchx.com
Pastu ikut aje step bawah ni..
PART 1


Selesai part 1..
PART 2











Jadi selamat menggunakan refferel link anda sendiri utk promote kepada kawan2 ya...=)










Klik sini utk daftar.. http://prelaunchx.com
 

-Bersambung- To be continue-

109 comments:

Riduan said...

Wan, aku dah lama dah masuk. Tapi haram ku tak tahu yang kene clear task tu semua. Lepas tengok tutorial ko baru aku buat. Hehehe...

Under me too ok...

http://prelaunchx.com/x/riduan88

wanUSJ said...

wan weihh, apsal tak habaq awai kat akuu.. all the best bro!

Ahmad Rizal said...

under aku skali...
http://prelaunchx.com/x/rizal321

missroses!! said...

sy dh lm join p x unlock2 g nape ek?
boleh share x cne nk unlock?

Fasya Abadie said...

Nak joinnn gakkk! hehe

wanUSJ said...

cik missroses kena ada at least 3 orang sponsor direct under u. Cara yang paling senang, u ajak kengkawan yang u kenal. suruh diorang klik & register under link u ok :)

eh eh, cik fasya nihh.. ape lagik, klik & register kat link i ok :))

nuriz kamal said...

i dh join then bila i post bnda ni kt fb ada yg kata HARAM. Betul ke? mohon pendapat...

Anonymous said...

done . under me too

juz nak share...ader bisnes bru prelunchex....free pendartaran sampai 28/8 nnt.....slepas trikh 2 nak msuk kene bayar....rm100...sorng join bwah anda ,dpat rm30....cek akan di hantar ke alamat rumah anda pada 28/8...klau berminat bleh msuk line kat bawah ni ye....tq....

http://prelaunchx.com/x/sam9

wanUSJ said...

cik Nuriz Kamal.. Setakat ni saya tak dapat ape-apa info lagik berkenaan halal haram benda ni.. Tapi dari segi keseluruhannya, forex tetap mendapat tempat di kalangan ramai orang terutama umat Islam. Pada saya, selagi belum ada hitam putih.. Buat aje laa, just do it :)

Well done anonymous aka sam9!

Anonymous said...

jom joinnn !!!

http://prelaunchx.com/x/shahreza

Anonymous said...

UndEr syE jGk
http://prelaunchx.com/x/stella0873

Anonymous said...

JOIN sini k http://prelaunchx.com/x/nafis194

Anonymous said...

Social Circle # Joined Sign-up Bonuses† Commissions†
4 $400 $40
4 $80 $40
2 $40 $20
3 $60 $30
1 $20 $10
0 $0 $0
0 $0 $0
0 $0 $0
0 $0 $0
0 $0 $0
Locked: 14 $600 $140/month


http://prelaunchx.com/x/elliejay


soalan: napa x unlock lagi?

wanUSJ said...

Dear elliejay,

U kena check kat 'how to unlock 1-10'.. lepas tu tengok berapa personal sponsor u kena register untuk cukupkan 3 at least. Gud luck!

ellie said...

saya perlu 2 org lg?? napa mcm tu? kata klau dah 3 join dah blh buka? boleh jelaskan? tq!

shinshaira said...

saya pon x unlock...camne nak buat, tp dah complete 1-10 social circle. sumpah x faham. join me please

http://prelaunchx.com/x/shinshaira

Anonymous said...

admin, sy perlu 2 org lagi.. blh tolong promo link sy?? tq.. hehehe... http://prelaunchx.com/x/elliejay

wanUSJ said...

dear all yang masih unlock..

Cara paling senang nak unlock, invite kengkawan klik pada link prelaunchx anda ye. Suruh diorang register ikut step by step. Ingat, alau ada 10 dalam first circle pun tapi sistem jump start yang letak semua tu, kita masih tak boleh unlock ye :0

ellie said...

BTW.. sy dah unlock.. thanks 4 info.. tapi, ada kmusykilan sikit nak buka lock ke6-10 tu, perlu beli training course tu jugak ker? US($17)

♥mieza roslee♥ said...

akk , join kite jom :)

http://prelaunchx.com/x/miezaroslee

wanUSJ said...

Yup elliejay, untuk lock 6-10 perlu beli training course nye ye :).. Anyway, congratz sebab dah unlock akhirnya

Caya la mieza roslee!

farah hana said...

salam...nak unlock 6-10 wajib beli training course ke?kalau tak beli tak boleh ke?

ellie said...

salam admin,

ada pertanyaan lagi ni.. apa akan jd kalau kta x bli tu training course? lose smua lah hasil kutipan kita or ttp ada bahagian (cek) utk sosial circle 1-5 tu? juz 4 sure.. manatau downlne sy btanya juga..

terima kasih..

wanUSJ said...

Salam farah & ellie,

Untuk training course, beli pon boleh, tak beli pon boleh.. Just fokus untuk potential income dari 1-5 social circle aje. Tak rugi punyee

Harap ini dapat menjawab persoalan anda :)

hanani hyune said...

kalu alamat kite bt macam ni bleh ke??

COUNTRY: MALAYSIA
ZIPCODE: 16800
CITY: KOTA BHARU
STATE: KELANTAN

ADRESS:
*ALAMAT RUMAH KITE..


BOLEH KE MCM NI??? PLEASEE ! ASAP!

wanUSJ said...

Alamak! Hanani ni buat macam form online aje.. Seeloknye ubah semula jadikan macam format alamat biasa :

i.e:

No rumah jalan apa taman apa 11111 poskod tempat negeri Malaysia

Cara nak ubah, bila dah login.. Klik pada user name yang ada gambo gear tu ye. Nanti nampak alamat, terus tuko.. Selamat mencuba :)

fendy said...

sebenarnya FOREX mmg dh haram baru2 ni .majlis ulama dh info kan masuk berita. tetapi forex yang haram tu hanya pada yg buat trade di pasaran (trade guna duit betul).. dan forex prelaunch yg skrg ni belom ada apa2 yg mengatakan haram kerana tiada unsur2 perjudian.

wanUSJ said...

Tq bro for the info. Yup! selagi takde itam putih, kita buat aje dulu ye

mok said...

http://prelaunchx.com/x/almokz


ni link saye......

Mark_Gyver90 said...

bro, kita dapat cek duit yg mana 1 bro? sign up bonuses ato komisen je??

Sahiful Anuar said...

korang da salah anggap ni...

nilai yg dia tunjuk lepas org register bwh kte tu hanya lah ptential earning.then lepas dorang launch,setiap org yg register bwh kte tu kena wat trading account.klu orag bwh kte tu buat trading account tu,baru lah potential earning tu will converting to actual earning=kte dapat sign up bonuses and monthly commissions..

so persoalannya klu wat trading account tu nnt akan kena charge x?

Sahiful Anuar said...

baca ni...

About Potential Earnings
All earnings displayed within your PLX account in relation to Forex Firm X are potential earnings. When Forex Firm X officially launches, they will give you the opportunity to create a new forex trading account. By creating a new forex trading account with Forex Firm X at that time, you will open the door for the potential earnings listed in your PLX account to become actual earnings.
The amount of potential earnings which are converted to actual earnings may be affected by many factors. Many of these factors are unpredictable and stand outside your ability to control. Some of the factors which may affect the conversion of potential to actual earnings include the following...

* Managed Trading Account
The managed trading account linked to your PLX account is currently owned and managed by Forex Firm X. The conversion from potential to actual earnings in this case requires that: (1) Forex Firm X officially launches and (2) you create a new forex trading account with them after their official launch. The money in the managed account will not be transferred to you until these events happen, and so, for now we recommend viewing these earnings as potential earnings of a speculative nature.
* Sign-up Bonuses
The Forex Firm X sign-up bonuses shown in your PLX account are potential earnings where the calculation is based on every person in your launch group creating a forex trading account with Forex Firm X after their official launch. To qualify to earn sign-up bonuses requires that: (1) Forex Firm X officially launches and (2) you create a new forex trading account with them after their official launch. After those conditions are met, you may earn a sign-up bonus for every person in your launch group who creates a forex trading account with Forex Firm X. It is impossible to predict how many people in your launch group will actually proceed to create a forex trading account at that time, and so, for now we recommend viewing these earnings as potential earnings of a speculative nature.
* Monthly Commissions
The Forex Firm X monthly commissions shown in your PLX account are potential earnings based on a calculation where every person in your launch group creates a forex trading account with Forex Firm X after their official launch and then maintains an active trading account with Forex Firm X. To qualify to earn monthly commissions requires that: (1) Forex Firm X officially launches and (2) you create a new forex trading account with them after their official launch and (3) you personally maintain an active trading account with Forex Firm X from that point forward. After those conditions are met, you may earn a commission every month for each person in your launch group who: (1) has joined Forex Firm X and (2) maintains an active trading account for that same given month. The actions of the people in your launch group are impossible to predict and outside of your control, and so, for now we recommend viewing these earnings as potential earnings of a speculative nature

Anonymous said...

buat duit online tanpa modal, daftar percuma, 1 downline dpt 100 usd http://prelaunchx.com/x/bolt46

Anonymous said...

anda juga boleh join under saye..=)
http://prelaunchx.com/x/timozy248

Bolt46 said...

kawan2, cuba baca betul2, aku rasa mcm kurang yakin kalau dgn PLX ni sbb dia oversea punya firma dgn statement dia bleh tutup anytime tanpa notice. so better join sini..modal rm25 ja..syarikat dlm malaysia. insya allah boleh punya http://www.Step2Rich.net/bolt46

chacha said...

cne nk bg dy unlock ek?
i pnye cycle sume dh unlock tp dy xde ckp congratulation tu pn..

Anonymous said...

cam ne nak follow orang.? kita nak wat mcam ne? kene sign up setiap kali follow orang ker?

liyana said...

ni link saya
http://prelaunchx.com/x/jojoliyana


tapi sampai sekarang satu hape aku tak reti..please ajar saya!!!!

Nana Eugene said...

:(

Nana Eugene said...

saya bru join this prelaunch,,,lock pn bru 1 je,,rmai yg tk pecaya,ada yg gelakkan sy

this my link
http://prelaunchx.com/x/hailrina

prelaunch ada bt seminar ka?
kat smenanjung je ka?sabah tk da ka sminar tu?

wanUSJ said...

Mark_Gyver90 : Dua-dua akan dapat if you really serious masa prelaunchx ni dah secara rasminya in the market 27hb nanti ye

Sahiful Anuar : Thanks for the opinion bro. Yup! there are no such call as easy money. Saya pon memang dah agak perkara ni, kemungkinan sedikit charge akan dikenakan masa buat trading account tu.

wanUSJ said...

chacha said : U punye stetmen memang mengelirukan.. mula-mula u cakap macamana nak unlock & kemudian u cakap u punye social circle dah unlock pulak. Tolong kompemkan u punye scoial circle masih lock ke unlock.

cik Anon : Anda kena follow sekali sahaja, lepas tu kena promote link anda tu aje ye :)

wanUSJ said...

Nana Eugene, hi to you. Dah lumrah alam, setiap usaha pasti ada cabaran. Be tough ok.

Hmmm, buat setakat ni memang saya takde info pasal seminar prelaunchx ni. Tapi kalau ada, saya pon nak join gak hehe

Nana Eugene said...

ada yg bertanya kat sy psl sminar tu,sbb org tu dpt tau dr mmber dia kat smnjung,then dia tnya sy,sbb sy yg prknlkan prelaunchx kat dia,,plz inform me klu ada prelaunchx bt seminar kat smnjung yea...tq very much,,,

unknown said...

bro , macam mana nak unlock cycle 6 tu ? dan macam mana nak keluarkan duit tu ?

Nana Eugene said...

knapa lock sy tk tbuka lg?
:(

ermey said...

Klu lock kota x terbuka. .Tp dlm akaun kita ada duit blh dpt ke cek tu....

Nana Eugene said...

i need to person lg...

http://prelaunchx.com/x/hailrina

Anonymous said...

http://prelaunchx.com/x/nursyafikabteonn

saya punya da unlock 1-5..

Nana Eugene said...
This comment has been removed by the author.
Nana Eugene said...

Social Circle # Joined Sign-up +Bonuses† +Commissions†
3 $300 $30
4 $80 $40
2 $40 $20
6 $120 $60
3 $60 $30
0 $0 $0
0 $0 $0
0 $0 $0
0 $0 $0
0 $0 $0

apa ptt sy bt seterusnya WANUSJ

Nana Eugene said...
This comment has been removed by the author.
wanUSJ said...

unknown : untuk circle 6-10, sila klik pada HOW TO UNLOCK 6-10 ya. Kat situ ada sedikit charge akan dikenakan

ermey said : Nope, anda belum layak untuk sebarang payment until unlock/terbuka social circle anda tu

wanUSJ said...

cik Anon : Congratz to you!

Nana Eugene : Awak kena cek pada how to unlock 1-10 tau. kalau dari komen awak tu, tinggal 2 orang aje kan.Senang caranya, awak promote pada kengkawan link awak tu. Lepas tu suruh diorang register ok. insyaAllah, launch group awak akan berkembang maju :)

Anonymous said...

mcm mane nak buat ek?? x unlock lagila.. :( dah leeby 5 org dah yg 1 tu..

wanUSJ said...

Cik Anon : Cara paling senang nak unlock, invite kengkawan klik pada link prelaunchx anda ye. Suruh diorang register ikut step by step. Ingat, kalau ada 10 dalam first circle pun tapi sistem jump start yang letak semua tu, kita masih tak boleh unlock ye :0

amir sofiyun said...

hai,admin..ape akn jd lau sy xlengkapkn task 1,sy t`tekan clear task..

zool said...

Adee..yg kna bli buku 2 mcmne admin...ad orang ckp 28/8 ni..utk dptkan komisen..kna bli dy punya produk dy dlu...org yg sign up bwh kiter pon sama...aduyyai...btol ke x..mohon pencerahan di dlm kegelapan...

wanUSJ said...

Amir Sofiyun : Kalau task pada part 1 tak lengkap, anda takkan dapat apa apa update dari prelaunchx & anda takkan dapat bayaran. Tpi takpe, sila ke main page anda & klik pada username anda yang ada gambar gear tu. Kat situ, anda boleh update semua details tu balik. InsyaAllah.

zool : Kalau anda sudah ada level 1-5 yang dah unlock, x perlu beli apa-apa product. Ape pun, selamat menunggu 27/8 sambil berdebo

fatin said...

ni link saye..

http://prelaunchx.com/x/fatiennarji

lepas tu saye nak kne buat ape?? siyess xtau, main tekan2 aje ni..hahaha

Anonymous said...

saya baru je sign up.. ni link saya

http://prelaunchx.com/x/atomenpanda

tlg la ajar saya macam mana nak kembangkan benda ni :)

wanUSJ said...

Kepada fatin & cik Anon,

Terima kasih sebab sudi join prelaunchx. Welcome to the club.

Dah sign up, sila promote link anda kat twitter boleh, kat facebook boleh, gmail pon boleh. Senang aje, terus pegi pada link anda & terus klik mana ikon yang ada utk promote. Selamat mencuba!

zamielza said...

askum admin,
saya nak bertanya.. macammana duit dibayar pada kita selepas sigup? saya punya plx 1-6 je yang masih lock. dapt duit selepas 1-10 lock tebuka baru dapat ??mohon jelaskan. jasamu dikenang hehe..

Anonymous said...

salam admin..
sy nk tny jgk nie..
bt0l ker kne unl0ck dr 1-10 dlu bru dpt cek tu??
m0hon penjelasan ekk..
klau nk unl0ck dr 1-10 mknenye kte kne beli buku tu laa???
nie link sy
http://prelaunchx.com/x/skutmarie..

Anonymous said...

Jom join.. http://prelaunchx.com/x/pokzar80

aliomar89 said...

klik me..
http://prelaunchx.com/x/aliomar89

Cikgu Balqish said...

http://prelaunch/x/ishaqish

percayalah,ada rezeki utk org yg berusaha kan. :-)

wanUSJ said...

zamielza & cik anon : Kalau 1-5 dah bukak, boleh fokus untuk potential income kat situ aje. Takl perlu nak beli apa-apa buat mase ni. Just promote & promote yaa. Nanti bila dah launch, anda dah layak untuk terima duit, cek akan dihantar ke alamat anda :)

muhammad hanif said...

saya ter'terminate account ..mcm mane nk log in semula..blh x lagi untuk log in kmbali..xkn nk wat account lain..follower sy dh ramai pn

Anonymous said...

http://prelaunchx.com/x/shah1979

try je...xrugi apa pun

Anonymous said...

as salam..sy bru join.jom join.

http://prelaunchx.com/x/myzatie23

wanUSJ said...

muhammad hanif : Ni mesti kes nak try nak klik kat button TERMINATE ACCOUNT. Tp sori bro, memang anda kena buat semula account baru. Ibarat kata terlajak perahu boleh di undur, terlajak kata buruk padahnya.. Sabar atas dugaan bro.

Untuk yang lain-lain, jangan sekali kali anda cuba klik TERMINATE ACCOUNT tu ye. Memang tak dapat dah lagin account anda lepas tu sampai bila bila

haziq . said...

ada sapa2x dah dpt duet?
btl ke org tu akan dtg rumah kita bg cek?

Pendekar_Mustar said...

http://prelaunchx.com/x/razali215

join yerk..

Nana Eugene said...

wanUSJ:...klu 1-5 da unlock..apa ptt d bt lg....sy tk pakar langsung psl ni

wanUSJ said...

haziq : Duit buat masa ni takkan ade sape sape pon yang dapat lagi ye. Sebab launch untuk forex ni belum sampai masa lagi. So, jangan piker bab duit lagi ye, just promote & promote & kumpulkan seberapa ramai geng untuk prelaunch sampai 27/8 insyaAllah.

Nana Eugene : Teruskan promote referral link ye :). Tahniah pasal dah unlock 1-5, tu pon dah cukup memadai :))


Pada yang lain lain, teruskan promote referral link anda sampai 27/8. Chaiyok & gambate!

Anonymous said...

kalau nk keluarkan duit plak camana?

Anonymous said...

join me

http://prelaunchx.com/x/mitsouka

Anonymous said...

http://prelaunchx.com/x/jamilrusli

Anonymous said...

pada account saya,social circle nombor 1 ada komisen $60 sebab dah 6 org join saya.
soalannya,camana nk kasi ada komisen pada social circle nombor 2-5?
pening2

wanUSJ said...

Pada cik anon semua : Duit belum boleh dikeluarkan sebab prelaunch ini bakal dirasmikan 27/8 insyaAllah kalau takde masalah.

Kalau nak ada komisyen pada social circle 2-5, kenalah bantu 6 orang bawah anda tu promote link diorang. InsyaAllah, akan ada orang akan join social circle 2-5 atau 2-10. Selamat berjaya!

haziq . said...

hei hei admin,time tu sy ivite invite smpai bnda alah ni ckp sign up limit -.-
sign up ni ada limit jgk eh??

Anonymous said...

cm mne nk unlock lvel to 10?

http://prelaunchx.com/x/duit0n9

Anonymous said...

wow!!baru je 3 hari join..dh 16 follower..komisen pon ada $160/rm498..
kalau lah betul2 dapat duit ni,alhamdulillah syukur..memang susah nk percaya..takkan dia nk bagi free2 je..tpi kalau x boleh pon x rugi sebab x keluarkan modal lansung..
sape2 yg x join lagi boleh la bukak link ni..
www.prelaunchx.com/x/amirr

Kartina Laming said...

http://prelaunchx.com/x/kartinalaming

need help..

Kartina Laming said...

salam,saya da smpai social circle yg ke8,xp still xble unlock jg...knpa ya?

Anonymous said...

http://prelaunchx.com/x/ezriawmo

muhammad hanif said...

salam admin..sy nk tnye..
knp xbuka kunci unlock die lgi..
4 $400 $40
3 $60 $30
6 $120 $60
9 $180 $90
18 $360 $180
20 $400 $200
26 $520 $260
52 $1,040 $520
15 $300 $150
25 $500 $250
Locked: 178 $3,880 $1,780/month
†Potential earnings shown. See disclaimer and earnings statement.

Afiq1994 said...

underlah bawah aku :
http://prelaunchx.com/x/afiq1994

haziq . said...

aziq nak tanya ni,kita dpt tak sign up Bonuses?or kita hanya dpt Commissions je??pleasee bg tahuuuu

wanUSJ said...

Haziq : Pasal sign up limit tu, tak pasti pulak pasal nye tak penah lagik jumpa dalam prelaunchx ni. ok, lepas 27/8 ni insyaAllah la yek, dua-dua aziq boleh dapat(sign up bonuses & commision)

Muhamad Hanif & Kartina Laming : Cara paling senang nak unlock, invite kengkawan klik pada link prelaunchx anda ye. Suruh diorang register ikut step by step. Ingat, kalau ada 10 sign up dalam first circle pun tapi sistem jump start yang letak semua tu, kita masih tak boleh unlock ye :0. Gambate!

haziq . said...

admin ada budak sibuk nak report link aziq,kalau kena block susah la aziq susah2x tarik org :'(

Azam lukman said...

admi.. bleh x promote sy

http://prelaunchx.com/x/aero07..

haziq . said...

admin Profit/Loss apa gunanya?sy punya warna merah tnda loss,ada apa apa effect kt sy ke??

haziq . said...

trading account tu ape?

irwan irwana said...

brape rm nk unlock circle 1-10 ?

irwan irwana said...

http://prelaunchx.com/x/shazwanjohari

Nana Eugene said...

http://prelaunchx.com/x/hailrina

Anonymous said...

Hai! sy baru join dlm seminggu tp 1st social circle masih tak unlock. Mintak tolong join bwh sy ye. sy cuma nak cukupkan 3 org utk unlock 1st social cirle. ni link sy http://prelaunchx.com/x/ainur15nelissa

haziq . said...

mana duitnya?dah 27 dah

Anonymous said...

LATEST UPDATE yg saya trima dr
PRELAUNCH X MELALUI EMEL SAYA PD
27 AUG, 5.06 PM :

" UPGRADE/UNLOCK PROCESS IS NOW
FIX"

WE WILL POST SOME NEWS ABOUT
THE LAUNCH STATUS OF FOREX FIRM
X SOON

THANKS FOR JOINING PLX !...

Anonymous said...

pendapat saya la. Mungkin program prelaunchx ni adalah tutorial semata-mata. Macam mana nak melabur dan mcm mana duit bergerak hasil pelaburan dan juga mempromosikan program ni. =) dan mungkin juga bila dah official launch nanti akan ada lagi tutorial yang kita kena beli mcm mana nak keluarkan duit tu. ataupun mungkin ada yang perlu dibeli , teknik cara2 untuk buka akaun di forex firm x tu nanti. pendapat saya je ni.

Anonymous said...

cheque xsmpy pun ?

Anonymous said...

nipu je ni..

Anonymous said...

senyap je admin ,xde cumen pape pun sejak cheque xsmpy ag..
ase trtipu kew ?

quwer said...

Kne tipu dol

Anonymous said...

mane cek ni???baru nak simpankan tok mak..admin!!!comment la!!!!!!!adoiyai!!!!!!!!!mane chek tuh???????????????????????????????beriye2 terangkan..dah masok sept ni!!bender r!!!

quwer said...

kehkeh..kne tipu ahh

Anonymous said...

ader sape2 dah dpt duit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh Belog!

Apesal! Apesal! Apesal!

Blogobo.. Blogobo.. Blogobo

Komuniti Blogger Pahang

Sensei-Itok-WanUSJ-Along Productions. Powered by Blogger.