Cara nak unlock PrelaunchX

NEW UPDATES : TARIKH PRELAUNCHX TELAH DITUNDA BACA DI SINI


Dalam pencarian pasal prelaunchx ni, aku terperasan pasal satu keyword. Keyword itu ialah 'macamana nak unlock prelaunchx'

Tanpa membuang masa korang, aku share la siket cara nak unlock prelaunchx ni..

1. Korang pegi kat 'How to unlock social circle 1-10' atau 'How to unlock social circle 6-10' & lepas tu klik OPTION 1 : Forex Trading for Newbies(RM56.00++)



2. Scroll sampai bahagian tengah page & sila klik "Click here to get started with
Forex Trading for Newbies"
.(Maaf tak sempat capture part yang ni) **Credit kepada cik Anonymous yang sudi memberikan komen :))



3. Kemudian korang akan sampai pada page ini dan scroll kebawah sampai 'CLICK HERE TO BUY NOW!' - Jangan lupa klik sekali ye


4. Lepas tu korang akan sampai kat page ni pulak dan terus isi detail payment (Apply dulu DEBIT KAD, nak senang pakai MAYBANK yang ada gambo ceri tu). Bila dah isi semua, boleh klik pada Pay Now.



 5. Bila transaction korang tu berjaya, ada page approval of payment macam kat bawah. Korang boleh check mana yang patot & lepas tu terus klik 'Complete Your Order'


6. Nanti korang akan dapat tengok page seperti dibawah. Sila isikan maklumat korang & klik 'Give me access now'


7. Ini ialah langkah terakhir melengkapkan langkah-langkah untuk unlock social circle korang tu. Pada page ini, korang akan dapat downlink semua video berkenaan FOREX. Lebih baik korang letak page ni sebagai FAVOURITE yaa, senang untuk download di masa mendatang.

8. Apa lagi, sila check social circle korang. Mesti unlock semua sekali macam kat bawah.


Gud luck guys!


-Bersambung- -To be Continue-

44 comments:

Amira said...

salam, bila saya klik option 1, tak sampai pun pada page yang admin tunjukkan.

daya said...

salam,saya nak tanya sama ada kita boleh percaya atau tidak dengan prelaunchx nie...saya dah pon ada akaun prelaunchx nie...tp byk yang ckp semua benda nie satu penipuan...betul kew???..

wanUSJ said...

amira : sila scroll sampai ke bawah ye. mesti boleh sampai part pada page yang saya tunjuk.


daya : salam jugak ye.Pada saya, yang meyakinkan ialah sistem sekuriti nya 'https' tu pon dah memadai yang prelaunchx ini boleh dipercayai :). Mudah mudahan ye

Anonymous said...

http://prelaunchx.com/x/koben147
mohon share pls pls =)

daya said...

acc saya 1-5 da unlock tp acc kawan saya still lock 1-10...
kalau x bli bole dapat juga kew duit tu???

daya said...

admin saya memang tak jumpa page y admin tunjukan tu...

Amira said...

SERIOUSS !! memang tak jumpa page yang admin tunjuk tu :(

Anonymous said...

yg admin tjuk tu mmg lain, mgkin page tu dah update lain sket dah page tu. tp still ada lgi page tu. sya dah try.
1. click kat How to unlock social circle 1-10
2. click Option 1: Forex Trading for Newbies
3. scroll smp tgh page n jumpa ni dan click "Click here to get started with
Forex Trading for Newbies..."
4. pas click barulah jumpa STEP 6 yg ADMIN terangkan tu, then scroll smp bawah n click "CLICK HERE TO BUY NOW!"
5. Then follow step seterusnya yg ADMIN terangkan tu =)

Amira said...

Admin. nak tanya sikit.. bila kita bayar online pakai kad maybank.. di jamin ke dia tarik sebanyak mana amount yang dia tunjuk... manalah tahu kalau dia lepas tu dia tarik lagi ke

wanUSJ said...

daya : Kalau nak fokus pada 1-5 pon dah ok rasenye

Amira : Bagi saya, amount yang dia ambik hanya sebanyak rm56.00++ itu sahaja. Saya tgk sendiri dalam stetmen, dun weri pasal transaction ni encrypted.

Pada cik Anon : Terima kaseh atas pertolongan anda ye pasal saye terlupa nak capture option 1 tu. Pada daya & amira & lelain, maafkan saya atas kekurangan info tu. Tapi step yang lain boleh ikut macam biasa :)

Anonymous said...

Salam... Klau xde. Kad debit mcmne lak? Cume ad akaun cimb je... Ley buat ke?

Anonymous said...

http://prelaunchx.com/x/asroynazri

Anonymous said...

bila kita dah bayar utk unlock dr 6-10 tu gerenti kite dapat semua ke duit tu?ataupu selepas tu bila dah bayar unlock 6-10 ada lagi kene byr suruh beli itu dan ini utk nak dapat duit tu?sbb kwn sy ckp prelaunchx ni hanya marketing je semua tu blm tentu je.

Anonymous said...

sebaiknye jgn beli unlock 6-10 tengok cemane dlu lepas 27 hb,jangan percaya sgt saye da dah penah kena dan tahu, manader kena bagi duit percuma mesti kena bayar juga ni kalau nak duit tuh,

Anonymous said...

Cricle. 1__5 tu nak buka mcm mana?maksud aku buang dia punya logo kunci,sebab aku dah buat fullunlock..
Boleh terangkan tak?

Anonymous said...

1-5 ko unlock,carilah kawan klik link referel ko tu suruh isi sumer ataupun kwn ko yg dah join bwh link ko tu,3 org buat dgn brl unlock lah 1 sampai 5

Anonymous said...

Lol sebenarnya plx ni website scam shj..target dia utk cari user yg akan bayar utk ebook forex trading diorg ni..nampaknya tuan blog ni salah seorang yg terkena..sbb dh beli produk diorg tu..

Anonymous said...

memang benar,ini semua fake je,cubalah research dulu,fikir dgn logik sanggup ke forex nak bayar duit tu? ini satu dunia dah reg hahahaha ada satu website dedahkan prelaunchx ni memang betul under forex tapi bukan scam tapi fake,delayed with no payment,errrmmm jgn mudah kene tipu manade benda free,klu nak main forex pun msti kene bayar free2 dorg x main hahaha,aku tahu sbb aku dah lame dgn forex ni.

Anonymous said...

admin, saya tak tahu kebenaran prelaunchx ni, tapi saya nak tahu kalau nak unlock 6-10 tu boleh ke kita buat selepas official launch 27.8.12 ni?

mohd. adi said...

salam....mohon pembaca blog ini yang ada maklumat tentang pelancaran prelaunchx.tempoh target launch adalah hari ini,ia itu27-8-2012.tetapi sehingga saat ini kita belum dapat apa2 berita terbaru dari prelaunchx....
https://prelaunchx.com/x/adiabdullah

Anonymous said...

yelah..lum ada pe2 jew ni..tipu je kot..tp xpe ar..bnda free,try je,,hhehe manalah tau rezeki..:)lau btul ada duit kena bagi bru lah yakin nak unlock 6-10..

Anonymous said...

Betul.. kena sabar dulu.. tengok dulu macam mana. Kalau dah confirm dapat barulah cuba buka yg baki tu

Anonymous said...

xdpt qpe2 pon.. xske menunggu..

K-I-M said...

aku dah full unlock ler adoi , yg kne bli tu bkn ebook dia ke ?

quwer said...

Aku xupdate ni mcmner eak?Xphm aku

quwer said...

Boleh x sape2 tolg terangkan.1-10 msh lock lg,xphm2.

nazmi said...

Betoi ke mende ni ? Duit aq da lebiy 10k kot ..
Dy ckp tarikh launching delay ade sbb .. Poning aq
Aishhh !!

maza said...

lu dah dapat duit ke bro?? tolong reply kat FB gua MAZA OTAI

Anonymous said...

saya nk tya lw untuk postal code apa ek

Kuat_Sex said...

emm.. ada apa2 information ke... duit sy dh cecah Current Account Balance: $3,812.45... baru 1-5 unlock je.. so bila la boleh guna..xsabar..

oggy skywalker said...

Rasa macam kene tipu je?kata 27/8 dia akan bayar melalui cek.tapi x der pon.

oggy skywalker said...

Rasa macam kene tipu je?kata 27/8 dia akan bayar melalui cek.tapi x der pon.

Anonymous said...

hahaha....kesian..benda nie memang scam..aku report kat scamviser dorang terus delete acc aku..kah kah!!!!!

Anonymous said...

kalau benda nie legit payout prosessor mesti ade ..hantar cek??shipping fee pun da $50usd..dorang baik hati nak bayar ke?? paling busuk pun LR atau Payza ade tu pun 50% bole cayer..huhuhuhuhu

misz diazafran said...

http://prelaunchx.com/x/azida91

Anonymous said...

Bende Ni tipu!!! Skg dh 15/12/2012 still x dpt lg... Ap cer...???

confdeb said...

ntah..xde pape pn..

pic fb baru www.rumorslogy.com

roy sambuaga said...

bila nak cari dolar berkunjunglah kemari : http://softwarelibertyreservegames.weebly.com/

Mohd Azwan Abd Azim said...

bile nak banyak duit click my G+ https://plus.google.com/112870391758290671173

wibi said...

Cara sukses tanpa MODAL 100% GRATIS!!

100% Gratis 100% Profit..
Proses pencairan super cepat..
Sekali click, dollar langsung mendarat di LR anda..

Bisa pencairan ke bank lokal
Dan dalam bentuk pulsa..

Bener-bener profit!!
Ribuan member sudah dibayar..
Sekarang giliran Anda!!

Join now!!

https://indoboclub.com/?ref=wbsnhr

Anonymous said...

seo google bomb ar carro de ar de carro ar ar carro carro ar

Anonymous said...

Hello colleagues, how is the whole thing, and what you
want to say about this post, in my view its really awesome designed
for me.

Look into my web-site; gto120Dlaocm402Mfos02.com

Anonymous said...

When you look on the type feature it is usually 452 y 262 a 342mm furthermore suits
well for your bathroom shelf. However, on the run massive avenue additionally sweaty-palm-narrow article entryways rates,
a great ensemble enjoy this will likely useful on the way, now with six braking system creating well-planted roadholding, insides dampers helping lessen the
particular bags together with the the norm
hindrance stabilizer serving up so excessive for
the tiller. Whilst even leading, add the ovum yolk mix then strategy every one of the pulse change suitable things forms of a
major shiny laughed aside. May well effective at chang a few
the preferred recipe that will help shavers that are "Candida safe" through making why these substitutions.


My webpage: Lajuana Selis

K.O- Kings said...

Admin nak tanya boleh.. Kalau kita belum unlock 6-10.. Boleh da ke kita ambik duit tu.. Klu bole mcm mn caranya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh Belog!

Apesal! Apesal! Apesal!

Blogobo.. Blogobo.. Blogobo

Komuniti Blogger Pahang

Sensei-Itok-WanUSJ-Along Productions. Powered by Blogger.