Pernah main TENG-TENG guna BASIKAL?

Credit to my dear, Blog Raplah sebab bagi link video ni and its really make my day hahaha! Sila check blog raplah-jingga ni ye untuk hari-hari anda yang menceriakan<I dah promote blog U ni, nanti kena belanja I makan beso ye>

http://raplah-jingga.blogspot.com/

Ok, berbalik kepada permainan TENG-TENG, kalau nak main mesti ada gundu atau buah yang digunakan untuk permainan ini. Tak kira lah guna batu kerikil, tudung botol asal saja boleh baling-baling :p

Tapi kalau gundu sebeso batu-bata atau lebih dasyat lagi BASIKAL, apa la nak dikata dik oiii! Tak percaya, korang check it out lah sendiri video permainan TENG-TENG oleh kumpulan Sepah ni.. Memang GILAAA diaorang ni, adoiiiii! Rasa nak join sekali pon ade..

Lagi best main TENG-TENG malam masa orang ramai tengah tido..

-Bersambung- aka -To be continue-

3 comments:

Fasya Abadie said...

*muke tersipu malu Mekaseh la yek susah2 promote blog iolss. haha! uolss asek nak makan je. badan dok tang tu gak. Motifffffff??? *tembak

KOKO said...

perghhh.... bagus!
beli lah basikal
hehe

wanUSJ said...

Cik FasyaKu :I ade membela tau.. tu pasal I slim tapi melantak, ya hammpunnn


KOKO : Ye ye, beli basikal boleh awak beruk sekor

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh Belog!

Apesal! Apesal! Apesal!

Blogobo.. Blogobo.. Blogobo

Komuniti Blogger Pahang

Sensei-Itok-WanUSJ-Along Productions. Powered by Blogger.