Spoiler One Piece 625 dah keluar! Wuhoooo!

NEW UPDATES : BEGIN TO READ FULL  ENGLISH TRANSLATION HERE!

Haha! Puas hati aku sebab penantian aku berhasil. Sekarang One Piece dengan spoiler 625 dah release beb!

Tak sabar aku nak tunggu full translation yang aku jangka awal pagi esok paling cepat waktu Malaysia.

Anyway, korang tengoklah dulu page pertama nya dulu. Ada gambar MENTOR Sanji pada suatu ketika dulu.. Captain Zeff


P/S : FYI, dua-dua anime ni memang bukan favourite aku masa dulu.. Tapi sekarang aku mmg seorang PENGGILA ANIME/MANGA!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh Belog!

Apesal! Apesal! Apesal!

Blogobo.. Blogobo.. Blogobo

Komuniti Blogger Pahang

Sensei-Itok-WanUSJ-Along Productions. Powered by Blogger.