Spoiler One Piece 626 dah keluar!

NEW UPDATES : BEGIN TO READ FULL  ENGLISH TRANSLATION HERE!


Sekarang One Piece dengan spoiler 626 dah release beb!

Tak sabar aku nak tunggu full translation yang aku jangka awal pagi esok paling cepat waktu Malaysia.

Anyway, korang tengoklah dulu page pertama nya dulu. Ada gambar geng Sanji pada suatu ketika dulu di atas Baratie.. BARATIE is ocean-going restaurant in East Blue, founded and run by Zeff.



P/S : FYI, dua-dua anime ni memang bukan favourite aku masa dulu.. Tapi sekarang aku mmg seorang PENGGILA ANIME/MANGA!


Credit : PowerManga Forum Community

 -Bersambung- aka -To be continue-

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh Belog!

Apesal! Apesal! Apesal!

Blogobo.. Blogobo.. Blogobo

Komuniti Blogger Pahang

Sensei-Itok-WanUSJ-Along Productions. Powered by Blogger.