Tiket tol ngan palang tol nye..

Tak semestinya kita beli tiket tol, palang tol tu bukak kan.. bila nak lalu aje, pintu tol tu macam nak bukak tapi ya hadooo! tak bukak sampai kesudah..  Haishh!

Aku pon ade terpiker perkara2 sedemikian dalam hidup ni. Ape2 pon yg kita nak tak semestinya macam yg kita dapat. So, prepare lah siap2 fizikal n mostly MENTAL tu kena kental beb :).

 So, renung2 kan la ye kawan2 & selamat la menjalani hidup korang dengan sebaik nya. Cheers~

-Bersambung-

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh Belog!

Apesal! Apesal! Apesal!

Blogobo.. Blogobo.. Blogobo

Komuniti Blogger Pahang

Sensei-Itok-WanUSJ-Along Productions. Powered by Blogger.