Happily ever after..?

Korang yg tgh baca blog aku ni mesti dah terbiasa ngan tajuk tu. HAPPILY EVER AFTER... tapi aku saje letak tanda tanya kat ujung tajuk blog tu sebab nya kita mane tahu bahagia nya sampai bila ye idok?



Banyak lah dalam cerita2 dongeng omputih yg kalu last sekali sang putera aka prince charming lepas selamatkan tuan puteri aka princess, terus kahwin & hidup aman bahagia selama2 nya(happily ever after).. Sweet dowh! Hmm, alangkah seronok nya kalau aku pon dapat hidup macam tu dengan tuan puteri ku sorang tu hihi. Gedik plus poyo ayat aku ni weh! hahaha!

Tapi manusia ni insan yg lemah. Sebab tu kita kena selalu berdoa kepada Allah agar diberikan petunjuk dan hidayah dan kebahagiaan hidup di dunia & akhirat. InsyaAllah.. Jom lah kita berdoa selalu ye kawan2 sekalian. Ingat! Insan cemerlang terletak pada akal, hati nya tenang & jiwanya yg kuat<pinjam ayat Dr Fadzilah Come To Me aka Johan Raja Lawak>



-Bersambung-

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh Belog!

Apesal! Apesal! Apesal!

Blogobo.. Blogobo.. Blogobo

Komuniti Blogger Pahang

Sensei-Itok-WanUSJ-Along Productions. Powered by Blogger.