Salam sejahtera pembuka gate blog aku hihi


Haishh! Tak sangka pulak aku boleh terbukak hati nak buat blog nih.. Nak pilih template berjam2 weii, nak pilih theme font, theme colour bagai pon ber jam2 haha!

Tak kisah lah semua tu. Walopon ruangan ni sempit, aku nak kongsi dengan wokme2(*korang2) ape aje yg aku rase menarik, tertarik. Tapi buat masa terhad ni, aku just nak chit chat hok(* yang) ringan2 je sebab aku maseh terkesima dengan blog aku sendiri adoiyay!

Hmm, nanti aku nak explore template, font yg BAEEEKKK PUNYEEE! Aku suke blajo html, godek2 skrip nih... Tgk ape yg jadik dgn tgn2 nakal aku ni hihi. Buat ketika ni, buat mase ni aku just remain kan ape yg ade. Eh! blog aku ke ni? hahaha! Poyo betol aku...



-Bersambung-

4 comments:

rayarani said...

best best...sila la tulis...nnt i komen... :)

wanUSJ said...

hihi, tq rayarani for the support :)

Maz Aznee said...

hahahaha... akak nak komen gak laaa... wan ke jadi blue bear celcom tu...?

wanUSJ said...

hihi, betol dah tu kak maz. Wan penah jadik blubear. Tq sudi komen kak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh Belog!

Apesal! Apesal! Apesal!

Blogobo.. Blogobo.. Blogobo

Komuniti Blogger Pahang

Sensei-Itok-WanUSJ-Along Productions. Powered by Blogger.