Terima kasih APESAL.COM & geng-geng yang sudi ke mari

Kalau dulu, aku ada post pasal STATS blog ni masa 2 bulan baru berblogging. Sekarang ni dah 6 bulan pon usia blogakukeni. Alhamdulillah :)

Ok, sekarang aku nak share pulak statistik blog ni selepas 6 bulan.. Feast your eyes!

OVERVIEW



AUDIENCE


TRAFFIC SOURCE


POST

Paling penting, terima kasih jugak pada MY DEAR sebab promote suruh register kat APESAL.COM. Memang puas hati sangat-sangat lah, berbaloi-baloi :)

P/S : Kalau korang nak register APESAL.COM, sila-silakan lah ye tapi harap bersabar sebab nak dapat emel approval dari pihak diorang memang mengambil masa.. masa aku register aritu pon ambik masa 5 hari jugaklah. Hasilnya memang TERBAIK!

-Bersambung- aka -To be continue-

4 comments:

yanie cool said...

wah...i da follow

Fasya Abadie said...

habiba ba bubu era :P

++ aD[d] ++ said...

weh...apo kobondo ni???aku xphmmmm~ explain plsss...

wanUSJ said...

@ Dear: Agagaga!

@ Ad: Nanti ko mai sini jumpa Jue, aku explain ek hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh Belog!

Apesal! Apesal! Apesal!

Blogobo.. Blogobo.. Blogobo

Komuniti Blogger Pahang

Sensei-Itok-WanUSJ-Along Productions. Powered by Blogger.