Suatu ketika.. apabila P.A MAWI kawen

Hari ni aku agak sibuk dengan kehidupan duniawi yang menuntut masa dan tenaga demi memenuhi kehendak & keperluan harian yang semakin mendesak di tengah kotaraya. Sigh!

Jadi aku decide nak kongsikan balik gambar-gambar perkahwinan Personal Assistant aka P.A Mawi yang sorang ni suatu masa dulu.. Jelas sekali penulis blog ni memang takde idea langsung nak mengarang atau mengarut apa-apa, hahaha! So, enjoice!













Kalau kamu mahu tahu, aku sememangnya fanatik MAWI sedari dulu lagi.. Kehkehkeh!


-Bersambung- aka -To be continue-

2 comments:

KOKO said...

kenduri setaraf mawi..
alah... orang datang nak tengok mawi je pun.

wanUSJ said...

yup! betol tu.. setuju!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh Belog!

Apesal! Apesal! Apesal!

Blogobo.. Blogobo.. Blogobo

Komuniti Blogger Pahang

Sensei-Itok-WanUSJ-Along Productions. Powered by Blogger.