Antara lagu kegemaran masa belajar dulu.. Kenangan siot!

Masa aku di sekolah dulu, aku memang minat dengan lagu band-band ni. Nanti korang enjoy lagu-lagu diorang kat bawah ni nanti.

Dulu-dulu, layan lagu pakai kaset.. Mana mampu nak pakai cd player. Apatah lagi MP3 pon tak wujud zaman tu..


Aku terpaksa menahan sebak mengenangkan cepat sangat masa berlalu.. Kalau tak, bergenang air mata wa cakap lu! Apa? Dalam hati taman bunga ni wei! Hahaha!

Entah apa-apa aku pagi buta ni.. Mengarut lagi melalut..

The Pilgrims - Runaway

The Pilgrims - Churaliya/Deko Abto

Butterfingers - The Chemistry

Disagree - Crumbs

OAG - Name Of The Game(sempena Piala Dunia Belia '98)

Juliet The Orange - Eyelash

Mungkin korang di luar sana yang tengah layan lagu kat atas ni & ada lagu yang korang suka masa sekolah or masa study..
Boleh lah di emelkan, chewahh! Tak payah! Just kongsikan aje kat ruangan komen bawah ni.. Kalau sudi.

-Bersambung- aka -To be continue-

2 comments:

Nafisa81 said...

in love-subculture ade?

wanUSJ said...

Wow! Nice song.. Tak sempat masuk dalam list. Thanks

In love - Subculture

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh Belog!

Apesal! Apesal! Apesal!

Blogobo.. Blogobo.. Blogobo

Komuniti Blogger Pahang

Sensei-Itok-WanUSJ-Along Productions. Powered by Blogger.