EDISI KHAS lagi best dari Senario(sekarang)!

NEW UPDATES : Untuk download episod Edisi Khas, sila klik SINI!

Johan si Mat Rempit

CANDIKIDANANOSSONNEKAMO HEY!


Esok akan bermula EDISI KHAS di TV3, pukul 10 malam. Yang penting ada Johan Raja Lawak dengan Saiful Apek, dasyattttt!




Memang aku tunggu sangat-sangat sebab waktu malam sekarang, memang khas untuk beristirehat sambil gelak-gelak kalau boleh..hahaha!

Boleh release tention beb! Siang dok keroje, malam relax & chill..





Promo EDISI KHAS





UPDATES



Selain itu, Edisi Khas bakal mencuri perhatian penonton dengan genre 'spoof news' di mana Johan, Saiful Apek, Almy Nadia, Ropie Cecupak, Along Cham, Sharifah Shahira dan Achong akan 'membincangkan' isu semasa dengan penuh drama. Saksikan episod pertama yang mula ditayangkan Selasa ini mulai jam 10 malam.

Johan memainkan peranan sebagai pengacara yang bergelar 'Fifi Fairuz Fuyoo' yang akan memperkenalkan tiga segmen lakonan dalam setiap episod. Antara topik yang akan dipersembahkan melalui sketsa yang mencuit hati termasuk isu kad kredit dimana dua pasangan kekasih yang berbelanja sakan dengan kad kredit semata-mata untuk mengambil hati kekasihnya.

Along pula berlakon sebagai individu yang melarikan diri daripada along(lintah darat) dan juga isu 'kenapa wanita tempatan lebih tertarik kepada lelaki warga asing!'



Hehe, untuk sesiapa yang tengok iklannya, Johan ada nyanyi lagu ni..

Chandi Ki Daal Par - Hello Brother(1999)

-Bersambung- aka -To be continue-

6 comments:

Atiehadvianti said...

cite apa ni?

wanUSJ said...

citer Edisi Khas hehe

zafira said...

haha.. tak sempat pun tengok edisi khas 1 dan 2. cuma tengok iklan je. tapi tengok iklan pun dah ketawa terbahak-bahak. lagi-lagi masa part johan nyanyi lagu hindustan ni kat kubur. thanks sebab buat entry pasal edisi khas, baru saya tahu lagu yang johan nyanyi rupanya lagu hindustan. ingatkan lagu sepanyol, haha.

ni tengah download EK 1 dan 2. hihi. tak sbaar nak tengok johan. :p

wanUSJ said...

U are most welcome zafira :). Sudi-sudikanlah kemari ye

Miziey said...

stuju..
memang lawak edisi khas nih..
ahahahaha..
XD

wanUSJ said...

Jngan lupa lagu terbaru Abang Salamm 1Malaysia.. TAPI SAYANGGG<< ikut lagu cinta 3 segi versi Johan raja lawak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh Belog!

Apesal! Apesal! Apesal!

Blogobo.. Blogobo.. Blogobo

Komuniti Blogger Pahang

Sensei-Itok-WanUSJ-Along Productions. Powered by Blogger.