Korang nak tengok 'parking lot' yg luas di dunia?

Tak masuk akal untuk mengetahui jumlah sebenar pesawat udara tentera di gudang tertutup sampai korang tengok sendiri gambo2 kat bawah ini!
 
2 perkara yang menarik. :

 
1. Tentera Udara ketiga terbesar di dunia terletaknya 'parking lot' kapal2 pesawat udara atas tanah yg terbuka!

 
2. Ini adalah satu2 nya unit udara di US Air Force yang sebenarnya membuat keuntungan $$$. <belivit or not?> 

 

Sila semak foto terakhir.. Check it out!

Parking lot untuk kapal terbang.. kira lah sendiri!


Ni pulak parking lot untuk fighter jet! Pehh!

Cara gak diorang dok parking2 macam ni...

 Sebahagian daripada jumlah keseluruhan keluasan parking lot yg ada.. Again, belivit or not?

P/S : Sumber dari hard disc lama aku :)


-Bersambung-

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh Belog!

Apesal! Apesal! Apesal!

Blogobo.. Blogobo.. Blogobo

Komuniti Blogger Pahang

Sensei-Itok-WanUSJ-Along Productions. Powered by Blogger.