E.Q Test.. Tgk sejauh mana GENIUS korang

Berapa banyak muka orang yg korang boleh tgk kat gambo bawah ni? Aku nak tgk berapa punya bijak nya korang, itu sahaja.

Hatta korang tak pandai bahasa cina pun.. Aku boleh tolong translatekan. Yg penting korang kena kira siap2 berapa byk muka org yg korang boleh jumpa.. LEBIH ADVENTURE, LEBIH AFDHOLL!




Jikalau korang jumpa 0-5 = Terlalu Kurang Pandai

Jikalau korang jumpa 6-7 = Kurang Pandai

Jikalau korang jumpa 8-9 = Normal

Jikalau korang jumpa 10-11 = Sangat Normal

Jikalau korang jumpa 12-13 = Bijak Pandai.. GENIUS!

-Bersambung-

4 comments:

AkuMuzikFilem said...

oh. jumpa 10 saja

wanUSJ said...

tu maknanya.. Anda SANGAT NORMAL, dekat2 dgn brilliant!

budak kecik said...

14...........

wanUSJ said...

Jikalau korang jumpa lebih dari 13 = Super GENIUS!..

Jangan lepas ni orang lain pulak jumpa lebih dari 14... Guna mata hati ke hape.. Hahahah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh Belog!

Apesal! Apesal! Apesal!

Blogobo.. Blogobo.. Blogobo

Komuniti Blogger Pahang

Sensei-Itok-WanUSJ-Along Productions. Powered by Blogger.