Bercinta sampai jadik BODOH!

Hahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha! Tolong aku isikan form untuk request masuk Tanjung Rambutan weh! Tak sangka dua makhluk Tuhan ni dah mengganggu hidup aku pada Monday Blues kali ni. Sighhh!

Korang takut ke? Terkejut mungkin? Rilek2, aku waras lagik.. tapi aku ni rase macam nak gilerrrr babun! Macam nak putus urat otak haku ni, nak loose dah semua skru otak aku ni walau pada hakikat nya aku bukan robot. Nak disuruh2 macam gitu aje. Huh!


Korang jgn takut lak nak baca entry aku ni ye. Aku nak luahkan aje apa yg terkandung dalam kotak minda aku yg berserabut serabai nih. Nape la aku? Why me? Takkan korang pulak dak hihi..

Apepon, moga aku jadi kuat & tabah macam BAD(bukan name sebeno, name sebeno nye BADANG) dalam pilem MAGIKA yg aku tak pasal2 ter tengok petang hari minggu semalam.. BAD(Mawi), ko mmg kuat sebab rela lepaskan Diana Danielle yg bawak watak Ayu sebab dunia korang mmg berbeza sangat2!







-Bersambung-

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh Belog!

Apesal! Apesal! Apesal!

Blogobo.. Blogobo.. Blogobo

Komuniti Blogger Pahang

Sensei-Itok-WanUSJ-Along Productions. Powered by Blogger.