Ayat POWER dari tarikh lahir & warna baju korang!



Korang just susun jer ayat2 nie berdasarkan tarikh hari lahir korang.. Tgk, Albert Einstein pon suke entry kali ni.. Hahaha! Poyo!



Pilih bulan korang lahir:

Januari -Aku cinta
Februari - Aku gigit
Mac - Aku belasah
April - Aku peluk
Mei - Aku sepak
Jun - Aku terkentot depan
Julai - Aku menari dengan
Ogos - Aku pergi dating dengan
September - Aku lambai dekat
Oktober - Aku muntah depan
November - Aku jerit dekat
Disember - Aku terlanggar


Pilih hari (nombor) korang lahir:

1 - mak aku
2 - komputer aku
3 - kereta jiran aku
4 - kucing
5 - kerusi
6 - gangster
7 - henfon aku
8 - kawan baik aku
9 - cikgu
10 - semut
11 - pisang
12 - polis
13 - buku
14 - patung barbie
15 - lembu
16 - makcik aku
17 - radio
18 - tv
19 - makcik kantin
20 - kasut sekolah
21 - upin dan ipin
22 - Siti Nurhaliza
23 - tupai
24 - Christiano Ronaldo
25 - buku teks
26 - kawan aku
27 - unta
28 - meja
29 - orang gila
30 - taylor swift
31 - awek cun


Pilih warna baju yang korang pakai:

Putih - sebab aku perasan cantik
Hitam - sebab aku gila
Pink - sebab aku suka single
Merah - sebab mak aku suruh
Biru - sebab aku tak tahan
Hijau - sebab aku baik hati
Ungu - sebab aku semangat
Kelabu - sebab bomoh suruh
Kuning - sebab aku dalam pertandingan
Oren - sebab aku sakit hati
Coklat - sebab aku tak tentu arah
Lain-lain - sebab aku fikir aku hebat


Yg nie aku punyer :

Aku lambai dekat polis sebab aku gila

Hahaha….


Kalu korang rajin, taip2 kan aje AYAT POWER korang tu dalam comments kat bawah ye.. Adiosss!

Credits to my officemate, Zubir Ali.. oops, Zubir Borhan Nordin

-Bersambung-


17 comments:

Embun Malam said...

aku peluk kawan aku sebab aku baik hati... heheee...

wanUSJ said...

hahaha! nice one :)

Miz Waniey said...

aku sepak henfon aku sebab bomoh suruh....

wanUSJ said...

aiseyh! bomoh tu suruh jampi2 kot.. tak gitu miz haniey? hahaha!

shahniefa said...

aku menari dengan kawan aku sebab aku tak tahan..ahahaha kreatif!

wanUSJ said...

kreatip.. kreatip.. kreatip.. hahaha! dasat la shahniefa

Safii Khairi said...

lol , aku pon sama==

Anonymous said...

aku terlanggar siti nurhaliza sebab aku baik hati??hahah

alya said...

aku jerit dekat semut sebab aku perasan cantik...??? kurang hasammm!! hahahahaha...neway, aku mmg cantik pon..:P

wanUSJ said...

Rilek-rilek alya.. hahahaha! Enjoy yaa kawan-kawan di atas

Macam-macam ada said...

aku terlanggar awek cun sebab aku suka single??..boleh lah...hihi

nonono said...

aku pergi dating dengan buku teks sebab aku perasan cantik......boleh ke cam tu??

wanUSJ said...

Boleh

syafiqah said...

aku terlanggar semut sebab aku gila..

wanUSJ said...

haha! gud one shafiqah :)

Mono Hatiz said...

aku lambai dekat cikgu sebab aku gila..atubaruya.

sharmiza shahar said...

aku lambai dekat buku teks sebab perasan aku cantik -.-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh Belog!

Apesal! Apesal! Apesal!

Blogobo.. Blogobo.. Blogobo

Komuniti Blogger Pahang

Sensei-Itok-WanUSJ-Along Productions. Powered by Blogger.