Soon on Malaysia's Best Network! It's IPHONE 4

It is not a dream anymore. Soon enough, Celcom Axiata Berhad will be promoting the first ever IPHONE 4 coming in with their attractive voice/broadband packages not just like before limited only for Blackberry, Nokia etc..

Kalaulah dulu IPHONE hanya dari Maxis atau Digi sahaja, sekarang orang ramai ada satu pilihan telco yang lain dan terbaru.

Kat bawah ni ialah print screen yg aku dapat ambik dari main page website Celcom.


 
Kalau berminat, korang bolehlah klik untuk REGISTER & pilih pakej2 yg korang nak untuk dapatkan IPHONE 4 impian korang tu ye.
Dah dapat nanti, senyum sampai ke telinga la hahaha!





-Bersambung- aka -Bersambung-

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh Belog!

Apesal! Apesal! Apesal!

Blogobo.. Blogobo.. Blogobo

Komuniti Blogger Pahang

Sensei-Itok-WanUSJ-Along Productions. Powered by Blogger.