Bila Nabil VS Bruno Mars.. Jadik la NANOBIL MARS hahaha!

Macam entry aku yg lepas2, aku mmg dah cakap aku mmg minat lagu2 mamat omputih nama Bruno Mars.

Lepas tu pulak aku mmg tgh hangat dok layan cenel Warna - no 132 kat pakej Mustika, tak pasal2 kena beli hahaha! Bijak2 strategi org2 estru nih..

Bukan apa, aku syok dok tgk Maharajalawak skang ni.. tambah2 pulak baru2 ni Nabil si telingo capang dok spoof aka parody lagu Bruno Mars-Grenade.. Mmg terbaek bro! Aku salute, tabik spring kat Nabil ni sebab dia tak hancor kan lagu tu, tambah2 dgn gaya pemain PIANO LALAT dia tuh hahahaha!

So, kat bawah ni aku letak video diorang yg aku ambik dari Youtube.. one at a time, aku start dari Nabil dulu.. lepas tu video & lagu asal Bruno Mars.. Enjoy!

Nabil Si Pemain Piano Lalat -Lagu Untuk Boss Den Yang Den Tak Suko Tu

Buat tu, buat ni
Itu yang aku dengar tiap-tiap hari sejak aku di sini,
Waiter, cashier.. cleaner, customer.. semuanya aku, semuanya aku
Amek anak kau balik dari sekolah pun kerja aku,
Lepas tu nak kena hantar pulak dia pergi mengaji.. dekat Kg Baru

Aku buat semua FOR YOU!
Aku kerja semua FOR YOU!
Aku jadi babu FOR YOU!
Owh oh Uhh Owh
Nasib lah aku ini,
Makan tidur dekat sini,
Kalau tak dah lama,
Ku bakar kedai ni..

Oo yeah yeah,
Roslan.. Kadir,
Kena buang sebab diorang curi pencungkil gigi,
Pocat pocat,

Boss Jahat..Boss Jahat,
Itu la panggilan yang patut ku bagi,
Yang patut ku bagi,

Dah lah gaji aku sikit,
Itu pon kau tak pernah nak bagi,
Ikut hati aku,
Orang macam kami dah lama,
Aku, Aku,
Aku bagi kaki!




Bruno Mars - Grenade

Easy come, easy go
That's just how you live, oh
Take, take, take it all,
But you never give
Should of known you was trouble from the first kiss,
Why were they open?
Gave you all I had
And you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, you did
To give me all your love is all I ever asked,
Cause what you don't understand is
I’d catch a grenade for ya (yeah, yeah, yeah)
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I’d jump in front of a train for ya (yeah, yeah , yeah)
You know I'd do anything for ya (yeah, yeah, yeah)
Oh, oh
I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby;
But you won't do the same

No, no, no, no
Black, black, black and blue beat me till I'm numb
Tell the devil I said “hey” when you get back to where you're from
Mad woman, bad woman,
That's just what you are, yeah,
You’ll smile in my face then rip the breaks out my car
Gave you all I had
And you tossed it in the trash

You tossed it in the trash, yes you did
To give me all your love is all I ever asked
Cause what you don't understand is
I’d catch a grenade for ya (yeah, yeah, yeah)
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I’d jump in front of a train for ya (yeah, yeah , yeah)
You know I'd do anything for ya (yeah, yeah, yeah)
Oh, oh
I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby;
But you won't do the same

If my body was on fire, ooh
You’ d watch me burn down in flames
You said you loved me you're a liar
Cause you never, ever, ever did baby...
But darling I’ll still catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I’d jump in front of a train for ya (yeah, yeah , yeah)
You know I'd do anything for ya (yeah, yeah, yeah)
Oh, oh
I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby;
But you won't do the same.
No, you won’t do the same,
You wouldn’t do the same,
Ooh, you’ll never do the same,
No, no, no, no



 Gambo aku ngan Nabil ni diambil mase aku keja sekejap kat Astro, channel@15 dulu. Mase tu Nabil baru menang Raja Lawak Musim 2 <Abaikan kualiti gambo sebab kamera aku mase tu tak canggih..>
 
-Bersambung- aka  -To Be Continue-

4 comments:

Gojj said...

apooooooo la pocat pocat??? bukan dia kata bos jahat bos jahat ke??? hahahhaha!!!

wanUSJ said...

yo ko? pocat tu bahse uganda.. apelaa

nama.aku.lynn said...

performance dia malam tu bestt!haha

wanUSJ said...

ye betol sekali.. bukan sekali, bukan 2 kali tapi dah bnyak kali terjadi.. hahaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh Belog!

Apesal! Apesal! Apesal!

Blogobo.. Blogobo.. Blogobo

Komuniti Blogger Pahang

Sensei-Itok-WanUSJ-Along Productions. Powered by Blogger.