Aku dulu, sekarang & masa depan..

Mmg itu lah yg aku dok piker2 sedari tadi..

Hmm, apa achievement terbaik aku? ade kottt.. kemonnn. Takkan ulat dalam batu boleh hidup, ini pulak seorang aku. Manusia pulak tu..

Sori guys kalau entry aku kali ni agak menggelikan ketihak2 kalian. Aku dah lama tak layan bluess.. bukan layan cerita2 Rusia haaa! Hahaha!

Aku tgk org lain especially kawan2, sepupu2.. ramai yg dah kawen, beranak pinak pon sudaaa.. Adoii! Sedey siott mengenangkan naseb diri. Masa aku belum sampai lagi untuk mengecap nikmat2 rumah tangga.. nikmat2 ni pon aku tau dari cerita2 Rusia gak. Best layan di kala.. Ooops! Terlajak pulak wakakaka!


Ape pon, life must goes on.. Selagi kita berusaha, pasti boleh berjaya<ayat klise jek..>

Esok ape pulak yg aku kena buat.. hidup ni macam satu landasan keretapi. Yg lain nya takde stesen tempat berhenti,, kalau ade pon, maybe aku takde dah kat dunia ni. Tu pasti! Semua orang mesti akan pergi menghadap yg Esa satu hari nanti. Yang membezakan.. cepat atau lambat aje :)

Dah berapa patah perkataan karangan aku malam ni? Ni kalau cikgu BM aku tau aku guna bahse2 cenggini, masak aku. Tentu2 nya diorang sedih sebab aku tak ikut tunjuk ajar yg betol pasal 'Tatabahasa' dan 'Nahu' Bahasa Melayu. Maafkan aku wahai cikgu2 BM ku sekalian & terima kaseh atas tunjuk ajar selama ini.

Dah2! Masuk tido la wan oiii. Ko tu dok tahan ngantuk dari tadi. Dan sesungguhnya ayat2 yg keluar di masa penulisan ini berlaku adalah secara SPONTAN. Fuhh! Tahniah untuk diri sendiri sebab dah lama tak mengarang ayat2 dengan kadar yg panjang macam ni ahahaha! Adios Amigos!

Walaupon Hari Ibu belum sampai lagi, tak salah rasanya untuk wish kat mak aku 'Selamat Hari Ibu'.. With love from Along<kantoi dah! aku anak sulong>

-Bersambung- aka -To be continue-

7 comments:

cik EPAL said...

hari hari nak wish slamat hari ibu pon xpe :D

wanUSJ said...

Tudiaa, dia dah mai. Welcome2 epal, thanks for visit teratak tok sensei.. yaya! selamat hari ibu semuanya ya :)

hamzah ian said...

dah nak hari ibu rupanya

wanUSJ said...

yup brother

shahjiehan said...

kantoi la anak sulung! hahaha...

kita dah wish tu sejuk hati emak. klo tlg mak memasak.lagi sejuk hati mak~ hehhehe

tgk muka mak dpt pahala taw

jom undi SHAH http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=280411073935416

fizazbd said...

selamat hari ibu untuk mak kamu & mama saya serta ibu2 n kakak saya yg bakal jadi ibu...mgkin 6 hari lagi...hehe:)

wanUSJ said...

mekaseh fizazbd :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh Belog!

Apesal! Apesal! Apesal!

Blogobo.. Blogobo.. Blogobo

Komuniti Blogger Pahang

Sensei-Itok-WanUSJ-Along Productions. Powered by Blogger.