Aku yg giler Youtube.. korang?

Today, I don't have any idea for the post or entry.. Sighh!

Online & surfing tgk video2 kat Youtube aje beb.. But, you know what? It not a waste of time at all :)

Thanks to all the UPLOADERS for such interesting vids that you put there.. Saya mau sharing.. and caring pon ok jugak kot untuk sape2 yg sudi datang bertandang ke mari hahaha!


Bila tgk video ni, aku tak perasan bila mase my NOSE WATER & MOUTH WATER keluar.. Tu sebab kita digalakkan tutup mulut or hidung mase bersin.. kalu tak naseb la sesiapa yg korang dermakan semua WATER tu hehe..



Tak lupa juga KUASA KATA2 dalam video kat bawah ni very NICE! Kata2 yg klise lagi biasa tak mampu meruntun hati manusia2 sekarang..



Ingat tak aku ade HAPLOD satu video NABIL SI PEMAIN PIANO LALAT.. Maybe korang boleh jadi macam dia & belajo main piano secara INTERAKTIF sekali dgn video kat bawah.. Bertindak ikut arahan ye


Nota bawah tanah : Kalau korang ada vids yg NICE, boleh lah kongsi kat ruangan komen.. aku pon nak tgk gak wei! Korang caring tak..? So why not just sharing :p


-Bersambung- aka -To be continue-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh Belog!

Apesal! Apesal! Apesal!

Blogobo.. Blogobo.. Blogobo

Komuniti Blogger Pahang

Sensei-Itok-WanUSJ-Along Productions. Powered by Blogger.