Ultras Malaya yang GEMPAQ!

Hari ni aku gatal tangan dok pegi dari profile ke profile. Tup! Tup! Jumpa pulak video satu kumpulan penyokong yang dinamakan ULTRAS MALAYA.

Fuhhh! Best giler diorang ni beb! Penyokong Malaysia yang sehabis baik ini memang penuh dengan semangat.

Aku harap dapat jumpa diorang kat stadium Bukit Jalil malam nanti sebab tiket game ni dah SOLD OUT!

Sila perhatikan gelagat mereka dalam video-video ini :

ULTRA MALAYA PART 1

ULTRA MALAYA PART2

ULTRA MALAYA PART3

P/S : Kalau lah dapat dengar lagu macam yang dalam video pertama tu alangkah bagus nya malam ni kat stadium Nasional Bukit Jalil..

-Bersambung- aka -To Be Continue-

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh Belog!

Apesal! Apesal! Apesal!

Blogobo.. Blogobo.. Blogobo

Komuniti Blogger Pahang

Sensei-Itok-WanUSJ-Along Productions. Powered by Blogger.