Raksasa dalam badan kita??

Jangan risau.. Apa yang aku taip kat tajuk entry ni adalah kesinambungan dari tajuk bahasa Inggerisnya iaitu 'Monster Inside Me'.

Ianya merupakan sebuah dokumentari yang diambil dari channel Animal Planet.

Aku tak tahu kewujudan dokumentari ni kalau aku tak rajin surfing kat Youtube petang tadi. Memang tak dinafikan yang sebenarnya memang ada makhluk halus atau organisma seni yang tak nampak dek mata manusia hidup dalam badan kita.



Cumanya yang membezakan adalah organisma yang baik dan organisma jahat. Selami minda, selami akal & selami lautan dalam..

Part 1 - Parasite Monster Inside Me

Part 2 - Parasite Monster Inside Me

Part 3 - Parasite Monster Inside Me

Part 4 - Parasite Monster Inside Me

P/S : Aku tak tahu pulak dokumentari ni dah masuk Malaysia ke belum.. Nak gak tau pasal makhluk-makhluk halus yang dok dalam badan manusia ni.. Tapi kalau korang ada rasa something weird pada anggota badan korang masa tengok video kat atas ni tadi.. Normal la tu kot..

-Bersambung- aka -To be continue-

4 comments:

lillies said...

seram je....huhuhu...

wanUSJ said...

Kita kena terima hakikat.. kita hidup dengan 'mereka'.. berkongsi dunia yang sama..

YOUsoF said...

Bila dah tahu benda macam ni, rasa lain macam pulak.. ;D

wanUSJ said...

Sila buat spot check segera kehkeh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh Belog!

Apesal! Apesal! Apesal!

Blogobo.. Blogobo.. Blogobo

Komuniti Blogger Pahang

Sensei-Itok-WanUSJ-Along Productions. Powered by Blogger.