He is tough and GAY!

Adoiyay! Malam semalam housemate aku kasi aku layan cerita Jepun yang berjudul 'HARD GAY'!

Memang kalau dalam budaya kita, gay atau istilah sebenarnya homoseksual agak taboo dan memang orang akan menjauhkan diri dari golongan ini.. You know what, mereka juga manusia macam kita.

Memang tak lari dari buat kesilapan. Kita cuma boleh berusaha untuk memberi khidmat nasihat dan dorongan pada mereka agar meninggalkan perbuatan yang dilaknat Tuhan itu.

Dah macam imam muda mula aku ni, hahaha! Ok, berbalik kepada rancangan Jepun itu. Hard Gay ini merupakan seorang yang agak kelakar dan happy go lucky.

Aku pun sebenarnya agak berat pada mulanya nak layan tapi argghhh! Aku dah terjebak akhirnya wei! Bukan jadi gay tapi aku suka layan rancangan tersebut.

Gelagat Hard Gay buat aku tak kering gusi dan aksi-aksi yang agak gay itu aku boleh terima sebab ianya LAWAK. So, kat bawah ni ada beberapa aksi HARD GAY buat tatapan kalian.. Ini adalah sebagai hiburan aje ye. Hooooo!

HARD GAY - Super Hard Gay To The Rescue


HARD GAY - To Fix Kid's Taste on Green Pepper

Untuk video Hard Gay yang lain, sila layari laman sesawang Youtube ye. Kalau tak nak tengok pun, takpe.. Laugh is the best medicine you know!

-Bersambung- aka -To Be Continue-

6 comments:

KOKO said...

haha.. tah pape punya rancangan la.
abg ske jepun ek?

wanUSJ said...

ye betol dik Koko, nak pulak anime Naruto dengan One Piece. Memang gian habis hehe..

KOKO said...

adk ske basikal.. hehe

wanUSJ said...

tak abeh dengan basikal dia.. mesti naik roda 3 lagi ni hahaha!

ureshi said...

pnt aq glk... haish... dh la xleh nk glk kuat2, sbb tgk kt library... glk pakai teks je la...

WAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH... WAHAHAHAHAHAHAHA.... WHAHAHAHAHA...

wanUSJ said...

haishh! kenapa la surfing kat library, kan susah nak gelak hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh Belog!

Apesal! Apesal! Apesal!

Blogobo.. Blogobo.. Blogobo

Komuniti Blogger Pahang

Sensei-Itok-WanUSJ-Along Productions. Powered by Blogger.