Menjemput kalian ke majlis 'pecah tanah'..

Hahaha! Teruja aku ni wei. Dah lama aku tak menjenguk facebook aku.. Ada dalam 6 bulan dah kott.. Bersawang abes wei!

Pada korang yang sudi follow & jadi silent reader blog yang tak seberapa ni, terima kasih daun terup diucapkan.. kehkehkeh!

And now, I'm officially open back my chilling down area.. Wan USJ' Facebook
Ini lah majlis 'Wan USJ's chilling area are now open!'

Pada sape-sape yang sudi nak jadi friend or like my profile ini dipersilakan lah ye.

Nah! Kalau lah Facebook ini sebuah negara, ianya akan menjadi negara ketiga terbesar di dunia! Fuuuuu!


P/S : Kamu, kamu, dan kamu memang dijemput ke majlis 'pecah tanah' tersebut.


-Bersambung- aka -To be continue-

3 comments:

++ aD[d] ++ said...

ekeelehhh....pecah tanah la sgt..=p

Fasya Abadie said...

POYO
GEDIK!


hahahahaha!

wanUSJ said...

Jelas sekali kat sini ada 2 orang budak itam.. oops, dua budak JELES! JELES!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh Belog!

Apesal! Apesal! Apesal!

Blogobo.. Blogobo.. Blogobo

Komuniti Blogger Pahang

Sensei-Itok-WanUSJ-Along Productions. Powered by Blogger.