Jalan-jalan bakal ditutup sempena BERSIH 2.0 hujung minggu ini




Aku tak tau lah betul ke tidak.. sahih atau pun tidak info ni. Tapi nampak logik jugaklah..

Ada sapa-sapa yang ada plan nak kuar weekend ni.. Better dok rumah aje. Pasti boring hidup korang!


Kalau nak keluar jugak, sila gunakan jalan alternatif ye.. Contohnya jalan air atau jalan udara untuk ke destinasi tujuan kamu itu. Kehkehkeh!

Sila perhatikan jalan-jalan yang terlibat yang selalu kamu gunakan di kawasan KL atau Selangor di bawah..


Jalan-jalan yang bakal ditutup pada hari Sabtu(9 Julai 2011):
   
1. Lebuh ampang.                                
2. KLCC.                                                
3. Bank negara.                                        
4. Dataran Merdeka.                               
5. Sogo.                                                 
6. Chow Kit.                                          
7. Menara Sultan Ismail.                         
8. Masjid Negara.                                    
9. Jalan Raja Chulan.                                 
10. Jalan Ipoh.                                             
11. Sentul.                                              
12. Jalan TAR.                                              
13. Jalan P. Ramlee.                                      
14. Jalan Bandar.                                      
15. Subang Jaya (near Segi).                
16. Sunway Pyramid and Subang Parade.                                                    
17. Federal Highway.                               
18. LDP.                                                 
19. KL-Seremban highway di Seri Kembangan.. 

                                                                  

Setakat hari ni, aku takde plan apa-apa kot.. Qada' tidur dari Jumaat malam sampai Ahad malam sambil set mode hibernate ala-ala beruang kutub dikala musim sejuk pon cantik gak ni..

-Bersambung- aka -To be continue-

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh Belog!

Apesal! Apesal! Apesal!

Blogobo.. Blogobo.. Blogobo

Komuniti Blogger Pahang

Sensei-Itok-WanUSJ-Along Productions. Powered by Blogger.