Kak Senduk yang MERIAHUOLLL!

Catatan ini ialah dari blog Kak Senduk iaitu pemilik blog MERIAHUOLL..Entah macamana aku boleh tertengok blog ni pon tak tau.... Hahahaha! Yang pasti aku klik dari link blog GFF aku huhu

Berikut ialah sedikit sneakpeek mengenai salah satu entry yang bagi aku boleh buatkan aku masuk wad gila akibat gelak tanpa henti.. adoiyay! Kak Senduk, who ever you are.. I love you lah ahaks!

Orang semua cakap blog kak senduk ni asyik nak maki orang je...so sempena nak ramadhan ni akak nak cerita skit pasal tudung.

kita membesar dikelilingi oleh pelbagai jenis tudung...so ini adalah fesyen2 tudung yang akak pernah tengok sepanjang hidup akak...

cara pakai tudung ni mudah je...anak tudung..belasah je anak tudung apa...pin bawah dagu..kelepet tepi..amik cincin masuk ujung tudung tarik...siap..selalunya makcik2 banyak pakai style tudung ni....

tudung ni pulak mmg biase...makcik2 nak pi sebeleh umah ..kuar2 jalan2..tudung bawal katanya...ujung tudung selempang kiri dan kanan..siap...pantas....

ade satu masa tudung corak2 cam ni mmg populer...ape lagi amik tudung ikat ke ..ala2 mudah dan cepat...so makcik2...paling sesuai ketika hendak kepasar dan mengumpat dengan jiran sebelah...

So sorry guys, untuk lebih gelak ketawa yang berdekah-dekah, sila lah ke blog entry tudung kak Senduk  tu ye. Nanti kalau aku copy paste semua, marah pulak Kak Senduk sambil cakap 'Ko mampu?'

P/S : Tak batal puasa kott kalau korang gelak siang-siang hari bulan Ramadhan gini..

-Bersambung- aka -To be continue-

6 comments:

Che Mid said...

Salam Ramadan, memang kelakarla.. kalau rajin baca blog akak pasal gangguan makhluk halus..kan ada kena mengena entri Wan USJ ari tu kan..

Hanie Hafidz said...

kakaka ko nih aje2 je..mmg lawak lol

wanUSJ said...

Salam ramadhan jugak che mid.. saya dah membaca blog tu. Nice :)

wanUSJ said...

Hahaha! makk juju kusss.. hihi

Danis Akmal 0192503167 said...

jom join ecmc banyak faedah yang akan anda perolehi dgn mudah je xperlu modal besar...dalam keadaan rileks dan santai anda masih mampu merperolahi pendapatan lumayan...hubungi sy 0196677584 utk detail.......http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fjutawanemasecmc.blogspot.com%2F&h=CAQEpWFS7
JUTAWAN EMAS ECMC
jutawanemasecmc.blogspot.com
JUTAWAN EMAS ECMC
jutawanemasecmc.blogspot.com

Anonymous said...

Как Вы считаете, на сколько поднимутся [url=http://profwoomen.ru/]пенсии[/url] после нового года?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh Belog!

Apesal! Apesal! Apesal!

Blogobo.. Blogobo.. Blogobo

Komuniti Blogger Pahang

Sensei-Itok-WanUSJ-Along Productions. Powered by Blogger.